Mar 172014
 

Thuiskomen is het woord dat het eerst in me op komt als ik probeer mijn gevoel te omschrijven dat me overviel sinds ik hier ben.

Samen met Rob en een aantal meiden van het Trivio Longdistanceteam ben ik op trainingsstage op Fuerteventura.

Zwemmen in zee met de opkomende zon, helemaal alleen met de elementen van de natuur. Samen trainen met de meiden in het mooie 50 meter buitenbad van Playitas. Fietsen in de zon over het mooie eiland. Voor het eerst sinds tijden hardlopen zonder klachten omdat mijn lijf zoveel beter gedijt in de warmte. Corestability in de zon op de golfbaan, omdat het lekker zacht ligt ;-)
Trainen zonder druk, zonder moeten, gewoon omdat het kan en mag en omdat triathlon mijn passie is en ik volop kan genieten van het trainen.

Het roept mooie herinneringen op aan ons verlof in Amerika en Hawaii en de weg naar de wereldkampioenschappen.

En Rob? Die traint lekker mee, op weg naar zijn eerste marathon. En schiet af en toe wat beelden. Gewoon omdat het kan, mag en zijn passie is….

Het gevoel van thuiskomen terwijl je op vakantie bent klinkt vreemd. Het trainen en leven in de zon voelt letterlijk en figuurlijk als en warme deken…en dat doet me beseffen hoeveel ik dat heb gemist.

Hieronder mooie beelden van Elcampesino van het zwemmen in de zon….