Dec 192011
 

Een week na de ‘rechtzet’ sessie bij de manueel arts ging ik voor nacontrole. Mijn gedachte dat de vorige keer toch wel bijna alles wat vast zat los was gekomen bleek niet helemaal te kloppen. Ook deze keer viel er nog behoorlijk wat te ‘kraken’. Vooral de doorbraak bij mijn nek was erg prettig! Nu hopen dat de hoofpijnen vanuit de nek verleden tijd worden.

Na de behandeling bij manueel arts Bultman op naar Ingrid Janssen voor de op maat gemaakte inlays voor in mijn fietsschoenen. De inlays voelen als bedjes voor mijn voeten, de voetzolen worden helemaal ondersteund. Aangezien ik nogal op de buitenkant van mijn voeten sta is het erg prettig dat de binnenkant nu wordt ondersteund. Uit de video-opname op  de fiets met de inlays in de schoenen zag je dat ik rustiger op de fiets zit en het rechterbeen nog iets minder naar buiten draait.

Net even een uurtje op de tacx gezeten met de inlays. Voelt zeer comfortabel, een genot voor de voeten. En heel belangrijk, geen last van mijn pezen! Weer een stapje in het herstelproces van mijn peesblessure. Met de hoop dat deze als hij weg is nooit meer terugkomt:-) Ingrid Janssen, ontzettend bedankt! Een aanrader voor iedere sporter met blessures! (zie http://www.podotherapiejanssen.nl/)